Uden afbrydelser...

Uden afbrydelser…

Arbejd uden forstyrrelser med boremaskinen, skruemaskinen eller andet elværktøj  – på et batteri, der holder. Du finder et Stort udvalg af batterier til boremaskiner og elværktøj online, så der er ingen undskyldning for ikke altid at have et ekstra opladet i baghånden. 

Stort udvalg af batterier til boremaskiner og elværktøj

Alle mærker og modeller har hver deres batteri, når det gælder elværktøj. Er dit nuværende batteri slidt op, gået i stykker eller er du blot på udkig efter et større eller ekstra batteri, så overvej at finde det online. Det er ofte både billigere og nemmere at finde. 

Hvad med ét batteri til flere maskiner?

Inden for nogle mærker kan du få batterier, der passer til flere maskiner – din boremaskine, din skruemaskine og andre maskiner. Hvis du køber denne type multibatteri, bør du dog altid have et ekstra opladet liggende, i fald du får brug for at arbejde med flere af dine maskiner på samme projekt. 

Passer flere batterityper til din boremaskine?

Når du online finder et stort udvalg af batterier til boremaskiner og elværktøj kan det være lidt af en jungle at finde frem til hvilket, der passer til netop din boremaskine. Der har sikkert været et batteri med, da du købte maskinen, men sommetider passer flere typer med forskellige styrke. Læs under hvert enkelt batteri, om det passer til netop din model – men hold dig altid inden for samme mærke.  

Er ét batteri nok?

Ikke ret meget er mere irriterende, når man er i gang med et gør-det-selv-projekt, end når batteriet i værktøjet løber tør for strøm. Selv de hurtigste batterier tager en rum tid at lade op, og du kan ikke komme videre med projektet. 

Køb et ekstra batteri til din boremaskine eller elværktøj, så du altid har et nyopladet liggende – og så kan du overveje at købe et batteri, der er stærkere end dit nuværende.