Overblik over spil og udviklere

Overblik over spil og udviklere

De fleste forretningsindehavere kan nok blive enige om, at det handler om at være omstillingsparate og spå lidt ud i fremtiden med, hvordan markedet kommer til at udvikle sig, hvis man skal følge med tiden.

Selvom man måske har en god og trofast kundestab og et dertilhørende godt produkt, så kan det være, at selve produktets beskaffenhed bliver forældet eller decideret ubrugeligt for forbrugerne, som markedet ændrer sig.

En løsning er enten at skifte produktområde i tide eller udvikle ens produkt, så det er mere tidssvarende og stadig kan gøre gavn for brugerne.

Den slags har firmaet Novomatic forstået og indstillet sig ind på det 21. århundrede, og selvom du måske umiddelbart ikke kender navnet, så er det ikke usandsynligt, at du har benyttet firmaets maskiner gennem tiden.

Her har vi at gøre med et østrigsk firma, der har sin oprindelse tilbage i 1980’erne, hvor de udviklere forskellige spillemaskiner til opstilling og brug i fysiske casinoer.

Nu om dage har udviklingen især rykket sig mod online med spillemaskiner, hvor der er en nyere og mere yngre målgruppe at ramme, og det spottede Novomatic, hvorfor de begyndte at producere spillemaskiner til onlinebrug.

Det har båret pote i så stort et omfang, at Novomatic i dag er et af de førende producenter på området med online-spillemaskiner, og deres virksomhed omfatter over 19.000 ansatte, fordelt på 70 lande.

Man kan her tale om et firma, som har forstået at være mobile og gøre sig parate på den kommende tid, så selvom de bliver betragtet som en gammel spiller på markedet, så er de nu med på noderne med at skabe nogle af de mest populære spillemaskiner online, der er blandt de mest nyskabende.

Firmaet har siden sin start opkøbt flere andre firmaer og på den måde optaget flere markedsandele.

Derfor tør vi atter godt gentage, at du med stor sandsynlighed har spillet på en Novomatic-maskine.