Få hjælp af en 100 procent uvildig erstatningsadvokat

Forsikringsselskaber har altid interessen i at udbetale mindst muligt erstatning, hvis en af deres kunder kommer ud for en skade. Derfor er det super vigtigt, at du har en person på din side, hvis du skal have den erstatning du har ret til som følge af et trafikuheld eller lignende.

Hos Hviid Advokater kan du let og hurtigt få kontakt til en super kompetent erstatningsadvokat. Så står du, og har været ude for en ulykke, og skal forhandle med dit forsikringsselskab om en erstatning, så kan du let og hurtigt gå ind på Hviid-erstatningsadvokater.dk, og udfylde en formular med informationer om din skade. Derefter vil du blive ringet op af en forsikringsadvokat. Den første samtale med Hviid Advokater er altid gratis, og du vil aldrig komme til at betale salær, hvis du ikke får erstatning. Hviid Advokater råder over kompetente advokater, der kan give den bedste rådgivning i forbindelse med personskadeerstatning således, at du opnår den størst mulige erstatning, når du har været udsat for en ulykke i trafikken. De specialiserede erstatningsadvokater har ført et stort antal sager om personskadeerstatning, og har dermed stor erfaring på området. Du får den størst mulige erstatning, hvis du får rådgivning fra en professionel erstatningsadvokat. Hviid Advokater råder over et team af specialiserede erstatningsadvokater. Hos Hviid kan du både få landsdækkende service, men også rådgivning med udgangspunkt i de lokale forhold, da Hviid har kontorer i alle de store danske byer. Hviid Advokater har kontorer i både København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Herning, Silkeborg, Næstved, Randers, Haderslev, Viborg, Slagelse og Roskilde. Dermed er der altid en erstatningsadvokat fra Hviid tæt ved dig.

Gode råd online

Faktisk kan du online via Hviid-erstatningsadvokater.dk få en række gode råd til, hvordan du skal forhold dig, når du har været udsat for en personskade, og skal søge om erstatning. Du kan læse at du naturligvis skal kontakte en skadestue eller en privatpraktiserende læge så hurtigt som muligt. Oftest er det et krav, at der skal være lægelig dokumentation for skader og symptomer inden for 72 timer efter ulykken. Det er vigtigt at det tydeligt fremgår af journalerne, hvilke symptomer, du har haft, både umiddelbart efter ulykken og i den efterfølgende periode. Efterfølgende skal du anmelde skaden til de involverede forsikringsselskaber. Det kan både være til en eventuel ansvarlig skadevolders forsikringsselskab og dit eget ulykkesforsikringsselskab. Og du skal altid huske at være grundig og detaljeret når du beskriver skaden og symptomerne.