5 gode råd til at blive email marketing ekspert!

15 december 2019 Anne-Mette Hansen
5 gode råd til at blive email marketing ekspert!

E-mail marketing har virkelig vundet frem som en yderst effektiv en-til-en slags marketing. Mange siger, at det er forældet at bruge e-mails i sin markedsføring, men det er ikke sandt. Effektiv markedsføring gennem e-mails kan i stigende grad føre til salg på din hjemmeside. Overvejer du at kaste dig ud i email marketing, så læs med her og få nogle gode råd til, hvordan du bedst henvender dig til dine kunder gennem e-mails. 

5 gode råd til e-mail marketing

E-mail marketing er ikke bare sådan lige til. Det handler ikke bare om at skrive en lille hygge besked til dine kunder. Det handler om meget mere end det. Nogle gode råd til din email marketing er: 

1. Vær visuel – der SKAL være billeder i dit nyhedsbrev eller i dine opfølgende e-mails. Det visuelle er altid det første, som fanger kunden. 

2. Vær konkret – dit budskab skal let kunne forstås af kunden. Kunden skal ikke sidde og lede i teksten for at finde ud af, hvad du egentligt sælger eller hvad dit tilbud er. 

3. Vær korrekt – korrekturlæs ALTID dine e-mails, før de sendes ud. Tjek også dine links efter, så du er sikker på, at kunden sendes til den rigtige side på din hjemmeside. 

4. Vær personlig – kunden skal føle sig speciel eller vigtig. Send derfor gerne personlige tilbud eller spændende nyheder, som kun er tilgængelig for de kunder, som modtager nyhedsbreve.

5. Vær eksperten – lige meget hvilken branche du er i, så skal du altid fremstå som en ekspert og vise, at du kan tilbyde kunden noget rådgivning eller viden, som ikke fås andetsteds. 

Hyr en email marketing ekspert

Lyder det lidt for krævende at opsætte dine egne nyhedsbreve? Så kan du også gøre det let for dig selv og hyre en ekspert, som kan hjælpe dig godt på vej. Adtimize er nogle er de bedste indenfor marketing og e-mails! Læs mere om dem, og hyr en email marketing ekspert i dag!

Flere Nyheder